Afla care este cel mai bun ondulator de par

Cu siguranta noi fetele ne dorim sa luam cele mai bune decizii in ceea ce priveste achizitionarea produselor pentru ingrijirea personala. Asa stau lucrurile si atunci cand ne gandim la achizitionarea unui ondulator, deoarece ne dorim ca acesta sa fie cel mai bun. In acest sens, pot spune ca cel mai bun ondulator de par reprezinta de fapt un aparat ce trebuie sa se regaseasca in trusa de accesorii a oricarei doamne sau domnisoare. Insa, inainte de a cumpara un ondulator, este foarte important sa va stabiliti foarte bine necesitatile si asteptarile.

Este important sa luati in considerare tipul de par, daca este subtire, gros, lung, scurt, ondulat sau drept. Apoi, va trebui sa va ganditi si la o analiza completa ale caracteristicilor aparatului, printre care putem aminti tipul de ondulator, materialul din care este creat, diametrul cilindrului, controlul temperaturii si accesoriile. Despre pretul unui ondulator de par bun pot spune ca incepe de la 150 de lei, in functie de performantele, accesoriile si temperatura, iar in unele situatii poate depasi suma de 400 de lei. In aceste conditii, dupa cum am facut si eu, este foarte important sa stabiliti foarte bine necesitatile si prioritatile pe care le aveti.

Atunci cand am achizitionat ondulatorul de par, m-am gandit la tip, diametrul capetelor si reglajul ondulatorului. Din acest motiv in cele ce urmeaza va voi prezenta cateva detalii despre aceste aspecte, iar daca veti tine cont de ele, veti avea ocazia de a lua decizia potrivita. Spun acest lucru, deoarece in prezent sunt foarte multumita de ondulatorul meu de par, pe care l-am achizitionat tinand cont de aceste aspecte.

Tipul de ondulator: Pe piata produselor de acest tip, exista trei tipuri de ondulatoare de par, insa exista de asemenea si unii producatori ce ofera diferite tipuri de capete pentru a crea anumite coafuri. Eu va voi prezenta in continuare cele mai comune trei tipuri de ondulatoare:

– Ondulatoare pentru par conic: Acest ondulator este cel mai des intalnit, fiind folosit pentru mentinerea buclelor perfecte. Ondulatoarele de acest tip pot avea diferite dimensiuni in functie de diametrul tamburului.
– Ondulatoare pentru par spiralat: Aceste ondulatoare au un aspect de spirala fiind potrivite pentru un par mai moale, care aluneca foarte usor. Cu ajutorul canalului serpuit parul este mai bine prins si tinut corespunzator pe ondulator.
– Ondulatoare pentru par plat: Ondulatoarele de acest tip au fost create special pentru a va ajuta sa obtineti bucle perfecte si naturale. Este foarte importanta dimensiunea buclei pe care veti dori sa o obtineti, deoarece in functie de aceasta veti opta pentru ondulatorul potrivit.

Diametrul ondulatorului: Diametrul reprezinta un alt aspect important pe care va trebui sa il aveti in vedere in ceea ce priveste achizitionarea unui ondulator. Totodata, despre diametrul ondulatorului, trebuie sa mai stiti ca este foarte important atunci cand veti dori un anumit tip de bucle, mici sau mari. Cu cat acest diametru este mai mic, cu atat veti obtine bucle mai mici si mai bine definite. Insa pe masura ce diametrul va creste, atunci bucla va fi mai mare. In situatiile in care va doriti un ondulator care va poate ajuta sa obtineti bucle definite, mici sau mari, este indicat sa optati pentru un model cu tamburi care se pot schimba.

Materialul din care este fabricat ondulatorul de par este important, iar in functie de aceasta caracteristica veti avea de ales intre urmatoarele ondulatoare:

– ondulatoare de par din metal sau crom: aceste ondulatoare sunt incluse in gama ondulatoarelor ieftine deoarece se incalzesc destul de greu si neuniform. Pe de alta parte, exista si posibilitatea de ardere a parului in cazul in care veti folosi ondulatorul pentru o perioada indelungata.
– ondulatoare de par din teflon: aceste ondulatoare sunt cele ce pot oferi o protectie mai mare pentru par, insa dupa o perioada indelungata de utilizare la temperaturi ridicate pot interveni situatii in care invelisul protector de teflon va fi afectat.
– ondulatoare de par ceramice: aceste ondulatoare sunt cel mai des intalnite, in ceea ce priveste achizitia, iar acest lucru se intampla ca urmare a faptului ca ceramica are proprietati unice, ceea ce inseamna ca se incalzeste repede, uniform si poate proteja firul de par.
– ondulatoare de par din turmalina: turmalina este cea care ofera proprietati excelente in ceea ce priveste incalzirea parului, ceea ce inseamna ca prin utilizarea unui ondulator de acest tip, veti avea posibilitatea de a obtine coafura dorita. Pe de alta parte, un alt beneficiu in ceea ce priveste utilizarea acestui material este oferit de crearea unor ioni negativi, cei care ii neutralizeaza pe cei pozitivi, ceea ce inseamna ca nu veti mai avea probleme cauzate de parul electrizat.

Reglajul temperaturii si elementele de siguranta: In cazul in care veti opta pentru cel mai bun ondulator de par, atunci veti avea posibilitatea si libertatea de a ajusta temperatura la cel putin 5 niveluri. Cel mai mic nivel este ideal pentru un par mai firav, iar nivelul superior pentru parul ceva mai incapatanat. In functie de aceste caracteristici, veti avea posibilitatea de a opta pentru cel mai potrivit nivel, pentru coafuri ocazionale. In cazul in care veti utiliza ondulatoarele de par si veti ajunge la o temperatura de 240 de grade, este indicat sa va informati si asupra functiilor de siguranta, sau de protectie separata. In aceste conditii, puteti lua in calcul achizitionarea unei manusi de siguranta pentru temperaturi ridicate.

Accesoriile si garantia ondulatorului: Este indicat sa va ganditi si la aceste caracteristici atunci cand urmeaza sa achizitionati un ondulator de par. Unii producatori propun diferite oferte sau accesorii gratuite, insa este foarte important sa stiti daca aceste oferte sunt reale si daca ondulatoarele achizitionate vor avea calitatea dorita.

Acestea sunt aspectele importante de care eu am tinut cont atunci cand am achizitionat un ondulator de par, iar in prezent pot spune ca sunt foarte multumita de alegerea facuta. Cel mai important aspecte este legat de stabilirea corecta a necesitatilor in ceea ce priveste functionarea si bugetul de care dispuneti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *