Cine sunt Illuminati ?

Am decis sa fac acest articol pentru ca subiectul acesta este mult prea exagerat pe internet. Am vazut tot felul de oameni care discuta si isi dau cu parerea.

Haide sa o luam logic. Asa numita grupare Illuminati a aparut initial in Bavaria.. Acestia au avut la inceput scopul de a proteja informatia importanta, straveche. Nu o sa intru in date istorice pentru ca nu ar avea nici un rost. Am pierde vremea.
Un lucru care face acest grup foarte puternic este faptul ca omul discuta despre om. Nu ai nimic de facut cu viata ta in afara sa te uiti la atatea documentare? Oricum ei permit sa atinga audienta. Daca logica si atentia ar fi folosite am putea vedea adevarul. Ei sunt un grup de oameni care au experti in orice domeniu.

Strategia lor este foarte eficenta si se poate vedea peste tot. Mesaje subliminale asupra noului nascut,mancarea din comert sau fast food. Dupa care sa cumparam medicamente tot de la ei.Imping credinte si multe altele prin starurile pe care copii le idolatrizeaza asa mult. De la haine,parere sau stil de viata. Exista si staruri TV care arata ceva pozitiv, insa nu sunt promovate. Au creeat un mediu in care mereu sa cumperi de la ei. Mereu bani sa se duca la ei. Primesti salariul pe care il dai pe haine, mancare, iar apoi la sfarsitul lunii procesul se repeta. Nu spun ca nu trebuie sa cumparam, dar majoritatea le putem produce. Daca stam sa analizam multe din produsele cumparate de noi nu sunt neaparat necesare si nici benefice.

Religia, presa si politica sunt instrumentele lor favorite pe langa starurile TV. Biserica induce frica, iar politica induce in eroare impreuna cu presa. Nu am nimic cu ce a prezentat Iisus,Yogananda sau Buddha. Chiar consider constructiv ce au zis ei, dar biserica nu are treaba cu asa ceva. Cand spun asta nu generalizez, sunt si cei care vor sa ajute, insa prea putin. Treaba este o afacere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *