Secretul meu cum sa scapi de cosuri si puncte negre

cosuri

Poate multi dintre noi avem aceasta probleme cu cosurile de pe fata si punctele negre si am incercat mai multe variante sa scapam de ele dar fara efectele asteptate, dupa multe incercari va spun cateva secrete care pe mine m-au ajutat sa scap definitiv de cosurile de pe fata.

Tot ce va prezint sunt doar tratamente naturise care te vor ajuta si vei descoperi ca sunt eficiente si benefice.

Pana una alta poate te-ai intrebat ce este acneea si ce o cauzeaza? Deci acneea reprezenta de fapt o boala inflamatorie pilosebaceu. Foliculul este localizat la nivelul firului de par si este compus din un folicul pilos si o granda sebacee care este si legata de firul de par.

Singura diferenta dintre un om cu cosuri si unul fara este ca aceasta glanda numita sebacee produse sebum in exces iar motivul dupa primele cercetari este ca aceste glande la pacientii cu acnee sunt foarte sensibile la hormoni.

Cum scapam de cosuri cat mai rapid ?

Intai trebuie sa stiti ca un factor important in aceasta problema il joaca si factorul genetic. Pentru ca prin acest factor se mosteneste sensibilitatea glandelor sebacee la hormoni iar prin urmare declansarea unui nivel mai mare de sebum.

Ca in multe altele excesul produse probleme iar in cazul nostru sebumul care are rol sa hidrateze si sa protejeze tenul fata de factorii nocivi care se afla in mediu, in exces in organismul nostru va produce probleme.

Mai jos va prezint secretul meu daca ii pot spune asa, cu care am reusit sa rezolv aceasta problema a cosurilor:

Mierea Manuka

mierea-manuka

Aceasta este cel mai important pas in tratarea aceste afectiuni.

Mierea Manuka este recunoscuta in intreaga lumea ca cel mai eficient tratament naturist impotriva stafilococului auriu. Aproximativ 90% din oamenii caree au acnee au acest stafilococ iar cu ajutorul acestei mieri il vei elimina foarte rapid si la fel vei scapa de acnee foarte foarte simplu.

Aceasta miere eu am cumparat-o de pe aceasta adresa https://plantum.ro/miere-100-raw/2215-miere-de-manuka-raw-activa-16.html deoarece este un site de incredere pentru mine si cu preturi bune.

Aceasta miere este clar un miracol al naturii. Pretul ei este putin mai mare, dar cel mai important aspect este ca se merita si isi face treaba. Iar daca nu ai o forma severa de acnee vei scapa de acel stafilocop si totodata si de acnee. Aceasta miere este produsa de albine din florile din copaci de manuka din noua zeelanda.

manuka-miere-pret

Aceasta miere se administreaza inainte de fiecare masa principala cu 30 de minute cate o lingurita iar cantitatea dintr-un borcan va ajunge pentro aproximativ o luna de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *