De sunt tristi angajatii din banci?

banca-angajati-nefericiti

Ati observat ca angajatii din banci sunt tristi?

Pentru ca in ultima vreme am intrat in mai toate bancile pentru a culege informatii despre diverse tipuri de credite am observat ca oamenii din spatele ghiseelor sunt atat de tristi ca te deprima numai privindu-i. Se uita prin tine, au niste replici foarte bine invatate, vorbesc foarte foarte incet (pentru mine e ciudat fiind obisnuita sa vorbesc oarecum tare 😀 ), zambesc foooarte rar, nu prea gusta glumele de nici un fel si se asteapta ca tu sa vorbesti pe limba lor de “bancheri”.

Ieri, de exmplu, am intrat in mai multe sedii ale unor banci si m-am lamurit ca nu sunt eu intr-o perioada nasoala si vad numai tristete ci ca ei sunt ciudatii. Foarte seriosi si scortosi. Nu poti smulge nici un zambet de la unii. Oare nu au si ei un curs in scoala care sa-i invete sa zambesca? Daca nu, ar trebuit sa se introduca in programa ceva de genul. Sau macar ceva de relaxare a muschilor fetei…

1 comment on “De sunt tristi angajatii din banci?

  1. Salut. Luna trecuta am avut o experienta foarte urata. Am avut un credit de nevoi personale. In Mai a fost scadenta ultimei rate din credit. Angajatul bancii, pana la aceea data, era numai “lapte si miere” cu mine, imi oferea toate detaliile cu privire la produsele lor, pana cand …. a aflat ca nu mai doresc sa “achizitionez” un alt produs oferit de banca. Din clipa aceea am devenit “persona non grata”, orice solicitare era oferita cu greutate, eram trimis de la un lucrator la altul, zici ca eram o minge de ping pong. Cireasa de pe tort a fost cand le-am cerut sa imi listeze de la Biroul de Credit care este situatia mea. Atunci, toate urgiile cunoscute si necunoscute s-au abatut asupra mea.
    In concluzie: atat timp cat esti “incorsetat” cu un credit esti bun client bun iar cand nu esti inrobit de un credit esti un renegat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *