Fantoma mea iubita…

paranormal

Fiecare dintre noi are unele pasiuni mai ciudate. Pe mine, de exemplu, mereu m-a pasionat paranormalul. Ma „inteleg” bine in special cu conceptul de „life after death”. Ai putea spune ca e ceva ciudat avand in vedere ca sunt o persoana ce nu crede foarte usor in lucruri nevazute. Nici de existenta spiritelor nu pot afirma ca sunt 100% convinsa, insa e ceva ce ma atrage in legatura cu domeniul asta… .

Cred ca am vizionat toate documentarele posibile si imposibile, iar ceea ce ma deranjeaza cel mai tare este faptul ca 99,9% sunt facaturi. E atat de exploatata treaba asta si sunt toti atat de disperati sa masluiasca rezultate ca brusc simt ca urmaresc un fel de „Cancan TV” al spiritelor. Stau si ma gandesc: Oare toate emisiunile din ziua de astazi sunt difuzate strict pentru entertainment, fara sa conteze prea mult continutul? In goana mea nebuna de a-mi satisface curiozitatea am incercat chiar sa urmez ceva cursuri in domeniu, insa am aflat ca singura institutie din orasul meu ce furniza astfel de cursuri si-a incetat activitatea in urma cu ceva ani datorita numarului din ce in ce mai redus al cursantilor. Ce mi-ar fi placut teribil sa aflu si sa invat este putina istorie. Vreau sa stiu de unde a pornit nebunia asta cu spiritele si cum a evoluat pe parcursul anilor. Mi-as dori sa cunosc persoane ce pretind ca au avut astfel de experiente. Vreau sa ajung sa cunosc toate superstitiile legate de subiect. Da, am o pasiune ciudata si cateodata obsesiva.

Sunt de parere ca toate pasiunile ciudate pe care ni le creem se nasc din nevoia de a avea ceva doar al nostru. O activitate in care sa ne putem ascunde si pe care sa o putem savura in liniste fara a ii implica prea mult pe cei din jur. Stii…sentimentul ala de „Lasa-ma-n pace!” cand ajungi acasa dupa o zi de munca.

Sunt curioasa: Mai exista printre voi persoane cu aceaasi pasiune? Mi-ar placea teribil sa organizam o sesiune de brainstorming pe tema asta.

Voi ce pasiuni ciudate aveti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *