Modernizarea. Despre România

Simt ca trebuie sa vorbesc despre asa numita modernizare. Dupa cum se poate vedea este deja peste tot. Se tot repeta in media ca acum omul a evoluat mai mult ca oricand. Oare cu ce?

Omul si-a pierdut calea, a uitat de ce este aici. A uitat sa se vindece de boli tratandu-le cu medicamente,tratand simptomele in loc de cauze. Recomand sa studiezi despre cauzele spirituale ale bolilor.
Am reusit sa vindec o eczema care din punct de vedere medical era imposibil de vindecat. Trebuia sa ma dau cu doua creme de fiecare data cand aparea. Am vindecat cauza spirituala si mi-am schimbat viata ,iar exema a disparut.
Acesta e doar un exemplu, dar sa continuam. Televizorul meu nu a mai fost aprins de mult timp. Tot ce auzeam era numai ce fac vedetele.
Stirile sunt un alt lucru care nu ma intereseaza, atata timp cat ne induc frica sau e vorba de politica, iar filme pot vedea si pe calculator.
Sistemul de invatamant este o alta treaba care nu arata bine. Invatam atatea, iar cand ajungem la munca nu stim nimic practic. Presa face propaganda, iar spitalele sunt in paragina, dar avem biserici. Nu am nimic cu crestinismul, ma refer special la ce face biserica.
Romania are natura si potential cum nu am mai vazut, iar noi ne batem joc si preferam sa dam vina pe altcineva. Stam toata ziua cu nasul in telefon si ignoram tot ce este in jurul nostru.
Acesta este sistemul.
Fraza asta este cea mai folosita pentru ca scapa de vina pe aceia care o folosesc. Chiar crezi ca populatia este nevinovata? Calitatea Romaniei mereu o sa depinda si mereu a depins de populatia sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *