Produse Ecrinal speciale pentru ingrijirea unghiilor

Pentru unghii deteriorate, fragile, subtiate, striate, despicate, afectate de micoze sau o crestere lenta acum poate sa va fie de ajutorul produsele Ecrinal care sunt experte in ingrijirea unghiilor si le da un aspect natural. Acest brand vine cu solutii eficiente pentru toate problemele generate de carentele de minerale si vitamine, factorii fizici si chimici si afectiuni fungice.

Ultimele tendinte in manichiura pune accent in primul rand pe aspectul natural al unghiilor. Ecrinal putem spune ca detine un secret pentru manichiuri de invidiat, care se bazeaza pe rezultatele cercetarilor in propriile laboratoare, care sunt recunoscute in intreaga lume. Toate produsele acestui brand fac parte din gama dermato si contin numeroase brevete, fara factori agresivi si activi foarte atent alesi.

Prin intermediul gamei Ecrinal laboratoarele Asepta din Monaco propun un program de ingrijire a unghiilor in trei pasi.

Trateaza si in acelasi timp stimuleaza cresterea unghiilor

Tratamentul dermo adjuvant care este formulat din o echipa de chimisti si biologi Asepta, prezinta secretul frumusetii si al sanatatii unghilor naturale avand o actiune tripla:

Fortifianta si protectoare – deoarece contine un complex brevetat de activi care stimuleaza cresterea si remineralizarea unghiilor. Onykoleine se poate aplica pe unghiile mainilor si cat si ale picioarelor o singura data pe zi, intr-o cura a carei durata poata sa varieze intre 4 si 12 luni, in functie de gradul de deterioare.

Antifungica – Amelioreaza si previne infectiile cu ciuperci si in acelasi timp potenteaza eficienta medicamentoasa prescrisa de derlatologi, cu ajutorul unui ulei esential din frunzele arborelui de ceai australian care este un excelent emoilent si dezinfectant.

Repara si Fortifica

Pentru intretinerea si fortifierea aspectului natural si ingrijit al unghiilor, Asepta Ecrinal Crema Fortifianta care se aplica in fiecare zi printr-un masaj delicat, va ofera rezultate superbe intr-un timp relativ scurt. Aceasta crema este de altfel recomandata si in cazul unghiilor despicate, fragile, deterioarate, uscate si subtiare deoarece este bogata in agenti nutritivi si lipsteri de matase naturala care au o actiune protectoare si reparatoare  in fata agresiunilor fungice si bacteriene. Se aplica de aproximativ 2-4 ori pe zi timp de 10 zile.

In aceasta categorie mai putem vorbi si despre serul reparator cu 10 uleiuri care este o solutie pentru cuticule iritate, unghii fragile si deshidratate. Acest produs contine 10 uleiuri naturale care sunt foarte valoroase pentru proprietatile lor: avocado, orez, roza moscata, jojoba, castor si inca cateva care au un rol calmant, anti bacterioan, anti iritant, anti fungic si si refacere a barierei naturale lipidice unghiale.

Protejeaza si hidrateaza

Lacul intaritor este destinat unghiilor, fragile, casante, moi, subtiate si stratificate. Acest lac contine activi eficienti precum: lipesteri de matase care protejeaza unghiile, acetil metionat de Zn, siliciu organic si D-pantenol care accelereaza cresterea unghiilor. Acest lac se aplica direct pe unghie de 3 ori pe saptamana timp de 2-4 luni.

Gama Asepta Ecrinal este complectata de lacuri de unghii colorate 2 in 1 (infrumusetare si tratament); un dizolvant fara acetona, cu lipesteri de matase si ulei de galbenele si ricin; lac baza, lac iluminator si lac protector pentru unghii casante,moi si fragile.

Toate aceste produse Asepta Ecrinal le puteti comanda online accesand siteul de mai jos.

CLICK AICI PENTRU PRET, DETALII SI DISCOUNT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *